Degenen die de nieuwste spelen Name of Responsibility Fashionable Warfare 2 op Xbox en computer hebben zich gerealiseerd dat ze crossplay met andere platforms niet kunnen uitschakelen. PlayStation-spelers hebben deze optie echter wel.

PC mist de functie volledig, terwijl de enige manier voor Xbox-spelers om crossplay nu uit te schakelen, is om dit op de console zelf te doen. Hoewel dit garandeert dat je alleen met andere Xbox-spelers speelt, is het van toepassing op alle video games, niet alleen op Fashionable Warfare 2.

PlayStation 4- en 5-spelers kunnen eenvoudig wisselen of ze willen crossplayen met andere platforms of niet. Helaas zitten Xbox- en pc-spelers aan elkaar huge totdat Activision Blizzard een replace uitbrengt om deze functie voor hen in te schakelen.

Of de ontwikkelaar daarvoor kiest, is een andere zaak, need dit is geen totaal nieuw probleem: zelfs Name of Responsibility: Warzone werkt op dezelfde manier op Xbox. Hoewel de crossplay-schakelaar er is voor het platform, verschijnt er een melding dat de speler crossplay moet inschakelen zodra ze in de rij staan ​​voor een afspeellijst, waardoor de schakelaar in feite onbruikbaar wordt. Op PlayStation kunnen spelers de melding omzeilen en in de rij gaan staan ​​voor een wedstrijd.

In IGN’s Name of Responsibility: Fashionable Warfare 2 multiplayer evaluation bezigzeiden we: “Ondanks het feit dat Fashionable Warfare II bijna overweldigend vertrouwd aanvoelt, speel ik het met plezier en ik duim voor je dat we een aantal vlezige, zinvolle toevoegingen zien om de boel een beetje op te schudden .”

George Yang is een freelance schrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @yinyangfooey


Leave a Reply

Your email address will not be published.