Huis Spreker Nancy Pelosi zei in een temporary aan alle leden van het Congres dat haar familie “diepbedroefd” is nadat een “gewelddadige man” haar man, Paul Pelosi, op de vroege vrijdagochtend in de woning van het echtpaar in San Francisco heeft aangevallen.

“Gisteren brak een gewelddadige man ons ouderlijk huis binnen, eiste om mij te confronteren en viel mijn man Paul brutaal aan. Onze kinderen, onze kleinkinderen en ik zijn diepbedroefd en getraumatiseerd door de levensbedreigende aanval op onze vader. We zijn dankbaar voor de snelle reactie van politie en hulpdiensten, en voor de levensreddende medische zorg die hij krijgt”, zei Nancy Pelosi zaterdag in de “Beste collega”-brief aan alle leden van het Congres.

Nancy Pelosi zei dat haar familie “een stortvloed” van steun heeft gekregen van andere leden van het Congres, en schreef dat de “toestand van Paul Pelosi blijft verbeteren”.

“Weet alsjeblieft dat de uitstorting van gebeden en warme wensen van zo velen in het congres een troost is voor onze familie en Paul helpt om vooruitgang te boeken met zijn herstel. Zijn toestand blijft verbeteren”, schreef Pelosi. “We worden ook getroost door de woorden van het boek Jesaja: ‘Wees niet bang, need ik ben bij je. Wees niet ontzet, need ik ben je God. Ik zal je sterken en helpen. Ik zal je steunen met mijn rechtvaardige rechterhand.'”

PAUL PELOSI JR. UPDATES OVER DE TOESTAND VAN DE VADER BUITEN HET ZIEKENHUIS SAN FRANCISCO NA HAMERAANVAL

(Hyperlinks) Paul Pelosi en Nancy Pelosi wonen het Pre-GRAMMY Gala bij. (Rechts) David DePape
(Michael Quick/ San Francisco Chronicle)

“We danken u en bidden voor de voortdurende veiligheid en het welzijn van uw gezin”, schreef Nancy Pelosi.

San Francisco politiechef William Scott zei dat David DePape, 42, nu geconfronteerd met beschuldigingen van poging tot doodslag, mishandeling met een dodelijk wapen, ouderenmishandeling, inbraak en andere misdrijven in verband met de aanval, die vrijdag na 02.00 uur plaatsvond.

Paul Pelosi Jr. spreekt met FBI-onderzoekers buiten het huis van zijn ouders Nancy en Paul Pelosi, vrijdag 28 oktober 2022. Zijn vader, Paul, was eerder vanochtend het slachtoffer van een gewelddadige inbraak.

Paul Pelosi Jr. spreekt met FBI-onderzoekers buiten het huis van zijn ouders Nancy en Paul Pelosi, vrijdag 28 oktober 2022. Zijn vader, Paul, was eerder vanochtend het slachtoffer van een gewelddadige inbraak.
(Flightrisk voor Fox Information Digital)

Toen politieagenten bij de woning van Pelosi aankwamen, zei Scott dat Paul Pelosi en DePape aan het worstelen waren om een ​​hamer. Officieren gaven de mannen het bevel om de hamer te laten vallen, en volgens Scott begon DePape Paul Pelosi aan te vallen.

DePape werd vervolgens aangepakt door politieagenten en in hechtenis genomen. Ambtenaren onderzoeken een mogelijk motief.

AANVAL VAN PELOSI: VROUW DIE BEWEERT VERDACHT TE ZIJN DAVID DEPAPE’S STOFDOCHTER ZEGT DAT HIJ MISBRUIK WAS

Het huis in San Francisco van House Speaker Nancy Pelosi en Paul Pelosi wordt gezien nadat de politie zegt dat David DePape Paul Pelosi vroeg op vrijdag 28 oktober 2022 gewelddadig heeft aangevallen.

Het huis in San Francisco van Home Speaker Nancy Pelosi en Paul Pelosi wordt gezien nadat de politie zegt dat David DePape Paul Pelosi vroeg op vrijdag 28 oktober 2022 gewelddadig heeft aangevallen.
(KGO-TV)

Scott zei dat Paul Pelosi minstens één keer met de hamer was geraakt.

Paul Pelosi werd naar een plaatselijk ziekenhuis gestuurd, waar hij een operatie onderging om naast andere verwondingen een schedelbreuk te herstellen, volgens een woordvoerder van Nancy Pelosi, die zei dat hij naar verwachting volledig zal herstellen.

Volgens functionarissen en bronnen riep de verdachte “Waar is Nancy?” toen hij naar verluidt inbrak in het huis.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Paul Pelosi, de echtgenoot van House Speaker Nancy Pelosi, werd zwaar geslagen door een aanvaller die in de vroege ochtenduren van vrijdag 28 oktober 2022 in hun huis in San Francisco inbrak. Paul Pelosi, 82, werd naar het ziekenhuis gebracht en wordt door artsen behandeld worden voor verwondingen nadat hij met een hamer was geslagen

Paul Pelosi, de echtgenoot van Home Speaker Nancy Pelosi, werd zwaar geslagen door een aanvaller die in de vroege ochtenduren van vrijdag 28 oktober 2022 in hun huis in San Francisco inbrak. Paul Pelosi, 82, werd naar het ziekenhuis gebracht en wordt door artsen behandeld worden voor verwondingen nadat hij met een hamer was geslagen
(Fox nieuws)

De zoon van Nancy Pelosi en Paul Pelosi sprak zich zaterdag uit en zei dat het goed met zijn vader gaat.

“Tot nu toe zo goed, tot nu toe zo goed”, vertelde Paul Pelosi Jr. aan Fox Information Digital terwijl hij buiten Zuckerberg was Algemeen ziekenhuis van San Francisco.

Greg Norman en Andrew Mark Miller van Fox Information hebben bijgedragen aan dit rapport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.