De Brooklyn netten lieten hun vijfde wedstrijd in de eerste zes vallen om het seizoen 2022-23 te openen en hoofdcoach Steve Nash vatte hun laatste nederlaag samen: “een ramp”.

De netten vielen op de Indiana Pacers, 125-116, op zaterdagavond. Pacers-rookie Bennedict Mathurin scoorde 32 punten in zijn carrière, waaronder zes driepunters, en Tyrese Haliburton liet 26 punten vallen om Brooklyn’s ellende aan het start van het seizoen te vergroten.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

Indiana Pacers-aanvaller Jalen Smith rijdt tegen Brooklyn Nets-aanvaller Kevin Durant, zaterdag 29 oktober 2022, in New York.
(AP Foto/Noah Okay. Murray)

“Het was een ramp”, zei Nash by way of ESPN. “Hoe zeg je het anders? Ik zag de wil niet, zag niet het verlangen, of de connectiviteit die nodig is om stops te krijgen en rebounds te krijgen … We moeten gewoon een grotere verplichting aangaan en het moet betekenen meer en we moeten er meer om geven.”

Het group had naar verluidt een spelersbijeenkomst na het verlies en de kleedkamer werd afgesloten voordat de media binnen mochten.

“Het was een s—– nacht,” Kevin Durant toegevoegd. “Excuseer mijn taalgebruik, het was een slechte nacht… We zijn p—–. We houden van basketbal. We winnen echter graag, dus als we de wedstrijden verliezen, zal het natuurlijk een sombere stemming zijn in de kleedkamer. Maar het zal veranderen als we eenmaal goed gaan basketballen. We hebben nog veel basketbal voor de boeg.”

Brooklyn Nets-hoofdcoach Steve Nash roept een time-out af na een driepuntsmand door de bewaker van Indiana Pacers, Andrew Nembhard, zaterdag 29 oktober 2022 in New York.

Brooklyn Nets-hoofdcoach Steve Nash roept een time-out af na een driepuntsmand door de bewaker van Indiana Pacers, Andrew Nembhard, zaterdag 29 oktober 2022 in New York.
(AP Foto/Noah Okay. Murray)

NETTEN MET STERREN VALLEN NAAR UITGEVOERDE PACERS, NAAR DE SLECHTSTE START IN KD-KYRIE TIJDPERK

Ben Simmons zei dat de spelers een “eerlijk” gesprek hadden over hun spel.

“We zijn fixed in gesprek”, zegt Durant. “Of het nu een geplande vergadering is of niet, ik denk dat we allemaal elke dag praten over wat we als group moeten doen. Dus of het nu na een verlies of een vergadering was, we hebben dat altijd. We zijn altijd in constante dialoog over wat we als groep moeten doen, dus ik zou niet zeggen dat het iets bijzonders was.”

Zelfs met een met sterren bezaaide selectie is Brooklyn erin geslaagd om dit seizoen alleen de Toronto Raptors te verslaan. Sindsdien hebben ze vier keer op rij verloren. De verdediging heeft 124,5 punten per wedstrijd toegestaan ​​tijdens de huidige verliezende reeks. Ze hebben 122,8 punten toegestaan ​​voorwedstrijd dit seizoen, dat op de 29e plaats staat in de competitie, internet voor de Detroit Pistons.

Brooklyn Nets-aanvaller Kevin Durant rijdt naar de basket tegen de bewaker Buddy Hield van Indiana Pacers, zaterdag 29 oktober 2022 in New York.

Brooklyn Nets-aanvaller Kevin Durant rijdt naar de basket tegen de bewaker Buddy Hield van Indiana Pacers, zaterdag 29 oktober 2022 in New York.
(AP Foto/Noah Okay. Murray)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Brooklyn speelt maandagavond weer een wedstrijd tegen de Pacers.

De Related Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.