Een anime-sleutelhanger zit bovenop een grote stapel geld.

Afbeelding: Blizzard / Kotaku / Suravido (Shutterstock)

Er is veel commotie geweest en geklaagd over Overwatch 2‘s in-game winkelprijzen en het ontbreken van free of charge loot containers. In het onlangs uitgebrachte shooter-vervolg is het veel moeilijker om credit te verdienen en free of charge nieuwe outfits te ontgrendelen in vergelijking met de eerste recreation. En een nieuw voorbeeld van hoe prijzig Overwatch 2 Het werd ontdekt door een fan die in het echt een wapencharm van Blizzard kocht voor de helft van de kosten van zijn digitale, in-game tegenhanger.

Zeggen Overwatch 2 een ruwe lancering heeft gehad, zou zowel nauwkeurig als een understatement zijn. De free of charge te spelen hero-shooter van Blizzard is op 4 oktober uitgerold op PlayStation 4 en 5, Xbox One en Collection X/S, Change en laptop. het liep in serverproblemen veroorzaakt door DDoS-aanvallen. Andere problemen erbij betrekken een mobiele telefoon vereisteproblemen met vrienden uitnodigen voor je groep, verlengde uitvaltijdenkarakters zoals Bastion verwijderd worden, en meer. Het was geen geweldige eerste maand voor de schutter, dat is zeker. En bovenop al deze rotzooi, zijn spelers van streek geraakt door de veranderingen van Blizzard in hoe de economie en cosmetica werken in Overwatch 2met veel kritiek het eerder genoemde gebrek aan free of charge loot containershoge prijzen voor cosmetische artikelen, en de hoeveelheid slijpen die nodig is om nieuwe outfits te ontgrendelen voor degenen die niet bereid zijn om geld over te maken voor kredieten.

Meest latest, een speler gepost op de hoofdsubreddit van de recreation dat ze een echt leven konden kopen Pachimari sleutelhanger bedel van Blizzard voor $ 5. Diezelfde charme in het eigenlijke spel kost 700 credit, en vanwege de manier waarop credit worden verkocht in Overwatch 2, kost het je minimaal $10 om genoeg credit te krijgen om het te kopen. Ja, het kost minstens twee keer zoveel als zijn echte tegenhanger.

Lees verder: Overwatch 2 Spelers worden getroffen door serverfouten na de laatste replace

Zelfs als we het hele “deze charme is goedkoper in de vleeswereld”-component van dit verhaal negeren, is het nog steeds wild. Ik ben eerlijk gezegd verbijsterd dat Blizzard eigenlijk 700 credit in rekening brengt voor een enkele in-game wapencharme. Voor $ 10 of minder kan ik hele skinpacks krijgen Fortnite of koop volledige video games op Steam. En als u een volledig karaktervolle huid wilt kopen in Overwatch 2, wees bereid om $ 15 of meer uit te geven. Voor ongeveer dezelfde prijs kun je een echte Overwatch huid: alias een Halloween-kostuum in het echt. Al deze prijzen zijn gewoon te gek.

Still, at least the game is fun. And for all you Bastion mains out there, I’ve got good news: A few days ago, the murder machine himself returned to the game na bijna twee weken MIA te zijn geweest door een vervelende storing. Bastion is nog steeds leuk om te spelen, zelfs als je geen nieuwe huid voor hem en zijn schattige vogel kunt betalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.