Soldaten kijken naar beneden in Modern Warfare II.

Afbeelding: Oneindige afdeling

Iedereen die speelt Name of Responsibility: Trendy Warfare II, die vandaag werd uitgebracht, op Xbox of computer bevindt zich in de ondiepe loopgraven van videogames, maar niet het soort waarop ze hadden gehoopt. De first-person shooter van Infinity Ward lijkt een consolevoorkeur te hebben, met Xbox-spelers niet kunnen Uitzetten crossplay, een functie waarmee mensen op verschillende platforms samen kunnen spelen, through het eigenlijke spel. Ondertussen kunnen PlayStation-gebruikers de functie vrolijk overslaan dankzij een ingebouwde optie.

Ontevreden Xbox-spelers willen pc-cheers en precieze muizen en toetsenborden vermijden, terwijl pc-gebruikers consoles liever vermijden’ soepele richthulp. PlayStation-gebruikers hebben ondertussen te maken met audio-uitval en verplicht zijn om hun bestanden verwijderen als ze stiekem een ​​sport in een andere regio probeerden te starten voor vroege toegang.

Maar ze maken zich in ieder geval geen zorgen over crossplay. En Sony heeft hun deal verder gezoet – kort voor de launch, de Plicht web site vermeld een paar PS4- en PS5-specifieke voordelen, waaronder maandelijkse dubbele XP-evenementen, +25% wapen-XP bij het spelen met andere PS-gebruikers in een social gathering, en twee further loadout-slots na het bereiken van niveau 4.

Console-oorlogen zijn een verwachting voor Plicht spellen op dit punt. Terwijl Microsoft langzaam werkt aan het kopen van Activision, een child van een miljard greenback, zal op 26 oktober de CEO van Microsoft Gaming Phil Spencer zei: hij was meer geïnteresseerd in mobiel en plannen op “[treating] Kabeljauw Leuk vinden MinecraftDe rand redacteur Tom Warren meldde.

Activision’s current partner Sony is, instead, treating the franchise like a precious child prodigy. And, perhaps to Xbox players dismay, even after Microsoft’s deal goes through, Sony will commandeer Call of Duty voor “meer jaren” nadat het contract met Activision afloopt.

Dus Plicht‘s achtergrond console oorlogen eindigen niet snel. Ondertussen, Xbox-spelers kunnen naar hun instellingen gaan en blokkeer crossplay vanuit het tabblad ‘On-line veiligheid en gezin’. Van daaruit selecteer je Communicatie en multiplayer en blokkeer je mensen van buiten Xbox Reside. Dit doen om te spelen Moderne oorlogsvoering IIzal echter waarschijnlijk uw wachtrijtijden verlengen, omdat u alleen een groter aantal kunt matchenbeperkte groep spelers met dezelfde veiligheidsinstellingen. Je kunt gewoon niet winnen.

Replace 11:33 uur: We hebben de kop bijgewerkt om de in het artikel genoemde tijdelijke oplossing weer te geven.


Leave a Reply

Your email address will not be published.