“Zaterdagavond Dwell” dit weekend nam het stijgende aantal Republikeinse kandidaten over die geen “politieke ervaring” hebben in belangrijke staten voorafgaand aan de verkiezingen van 8 november.

De laat op de avond present’s chilly open had PBS “NewsHour”‘s Judy Woodruff (Heidi Gardner) in gesprek met politieke nieuwelingen Herschel Walker (Kenan Thompson), Dr. Mehmet Oz (Mikey Day) en Kari Lake (Cecily Robust).

“Hallo, Judas, mijn naam is Herschel Walker Texas Ranger, ik ben kandidaat voor de presidentsverkiezingen van United Airways’, zei Thompson, zoals de kandidaat van de Senaat van Georgia bovenaan de sketch tegen Gardner’s Woodruff zei.

Toen Woodruff hem vroeg waarom miljoenen Georgiërs van plan waren op hem te stemmen, ook al beweren twee vrouwen dat hij voor hun abortussen heeft betaald en zijn ex-vrouw zegt dat hij haar ooit onder schot hield, antwoordde hij: “Gasoline.”

SNL’S ‘WEEKEND UPDATE’ SCHEPT PRESIDENT BIDEN NADAT HIJ VRAGEN VAN VERSLAGERS VERMIJDT

Heidi Gardner als Judy Woodruff van PBS “Newshour”, hyperlinks, met Kenan Thompson als Herschel Walker, rechtsboven, Mikey Day als Dr. Mehmet Oz, rechts in het midden, en Celily Robust als Kari Lake in de koude open lucht van zaterdag.
(NBC/YouTube)

Nadat ze hem had gevraagd om uit te leggen, zei hij: “Ik ben leuk. Kijk, als je op de jumbotron wilt stappen bij het Falcons-spel, trek je geen vest aan en start je logisch te worden. Je trekt je shirt uit en je schud je buik rond. Dat is wat ik doe en mensen houden van me wat er ook gebeurt. Zoals de geweldige Trump Donald zei: ‘Ik kan betalen voor een abortus in het midden van Fifth Avenue en geen stemmen verliezen.'”

Recente peilingen hebben aangetoond dat Walker wint of de leiding neemt over de zittende Democratische senator Raphael Warnock.

Republikeinse senaatskandidaat Herschel Walker uit Georgia houdt een campagnebijeenkomst op 27 oktober 2022 in Cumming, Georgia.

Republikeinse senaatskandidaat Herschel Walker uit Georgia houdt een campagnebijeenkomst op 27 oktober 2022 in Cumming, Georgia.
(Fox nieuws)

Gardner’s Woodruff wendde zich toen tot Oz, die overuren maakte aan zijn Pennsylvania-referenties, en vertelde haar: “Mijn Pennsylvania Phillies zijn in de wereldserie”, terwijl hij een Phillies-hoed opzette met het label er nog aan. “En ik heb internet een heerlijke Philadelphia-kaas en -steak gehad.”

De senaatskandidaat, een gepensioneerde arts die bekritiseerd werd vanwege zijn medisch advies in zijn tv-show, begon later een dubieus maar “wonderbaarlijk” medicijn te gebruiken waarvan hij zei dat het gebruikers 30 pond zou laten verliezen in één dag.

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump (L) omhelst de Republikeinse kandidaat van Arizona voor gouverneur Kari Lake, die hij heeft gesteund, tijdens een campagnebijeenkomst die werd bijgewoond door de voormalige Amerikaanse president Donald Trump bij Legacy Sports USA op 09 oktober 2022 in Mesa, Arizona.

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump (L) omhelst de Republikeinse kandidaat van Arizona voor gouverneur Kari Lake, die hij heeft gesteund, tijdens een campagnebijeenkomst die werd bijgewoond door de voormalige Amerikaanse president Donald Trump bij Legacy Sports activities USA op 09 oktober 2022 in Mesa, Arizona.
(Mario Tama/Getty Photographs)

‘SNL’ ALUM CHRIS REDD AANGEVALLEN BUITEN COMEDY CLUB IN NEW YORK CITY

Hij voegde eraan toe dat hij verrast was door zijn vooruit schieten John Fetterman, luitenant-gouverneur van Pennsylvania, zei dat hij altijd wist dat hij zou winnen als hij “eerlijk”, “eerlijk” was en als zijn tegenstander een “slopende medische noodsituatie” had. Fetterman is herstellende van een beroerte die hij eerder dit jaar had.

Robust, die na een pauze terugkeerde naar de present, speelde Lake die tegen Woodruff zei: “Geweldig om bij je te zijn op je lieve kleine present van leugens.”

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

Dr. Mehmet Oz, kandidaat voor de Republikeinse Senaat van Pennsylvania, neemt deel aan een debat met zijn Democratische uitdager John Fetterman op 25 oktober 2022 in Harrisburg, PA.

Dr. Mehmet Oz, kandidaat voor de Republikeinse Senaat van Pennsylvania, neemt deel aan een debat met zijn Democratische uitdager John Fetterman op 25 oktober 2022 in Harrisburg, PA.
(NieuwsNatie)

Robust’s Lake zei dat ze voor Katie Hobbs, minister van Buitenlandse Zaken van Arizona, peilt omdat ze ‘normaal’ is en omdat ze ‘gewoon een klik heeft met veel van de geweldige, doodsbange ouderen hier in Arizona, het Florida van het Westen’.

Ze zei dat ze ook een ‘vechter’ is, en legt uit dat ze ‘meer dan 2000 salades heeft teruggestuurd’ naar eating places in haar leven, ‘en ik ben niet bang om hetzelfde te doen met democratie’.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Later voegde ze eraan toe dat als ze wordt gekozen, ze ervoor zou zorgen dat de inwoners van Arizona ‘nooit meer hoeven te stemmen’.

De present werd gehost door rapper Jack Harlow, die ook de muzikale gast was.

Leave a Reply

Your email address will not be published.