Early Entry-spel V stijgt is free of charge om te spelen op Steam dit weekend.

De komende drie dagen kun je je vampierfantasieën uitleven en de volgende Dracula worden.

V Rising Early Entry-lanceringstrailer

V Rising, ontwikkeld door Stunlock Studios, is een open-wereld overlevingsspel voor vampieren dat overtrof 1 miljoen exemplaren verkocht zijn eerste week in Steam Early Entry. Dat cijfer steeg nog een miljoen tijdens de eerste maand van beschikbaarheid.

De sport bevat servers met maximaal 50 spelers, waar je na eeuwenlange slaap begint als een verzwakte vampier. Je moet jagen om weer op krachten te komen terwijl je je ook verbergt voor de zon. Als je eenmaal sterk genoeg bent, start je herbouw je kasteel, verander mensen in dienaren en stimuleer je vampierrijk. Je kunt bondgenoten en vijanden maken, on-line of alleen lokaal spelen, heilige soldaten afweren en oorlog voeren.

Andere mythische gevaren liggen op de loer in bossen, open landschappen en grotten die je allemaal zult wagen om hulpbronnen te vinden. Je kunt dorpen plunderen, bandieten overvallen, bazen bevechten en de domeinen van bovennatuurlijke beesten verkennen.

Als je van plan bent het dit weekend te proberen, geef jezelf dan een voorsprong door enkele van onze V Rising Guides te bekijken. Ze variëren van het verkrijgen van recepten en het maken van componenten tot welke de beste wapens gebruiken. We vertellen je ook hoe je een kasteel bouwt, verander in een wolfde verschillen in PvPwij bieden u een gids over bediendenen veel meer.


Leave a Reply

Your email address will not be published.