Het is geen geheim dat Disney heeft de neiging om de lippen stijf op elkaar te houden over aankomende projecten. Daarom een ​​clandestiene Star Wars schrijverskamer is logisch. Volgens The Hollywood Reporter, werden verschillende schrijvers samengebracht na de recente Star Wars Celebration om aan een mysterieus nieuw challenge te beginnen. Behalve Andor en de naamloze movie die Taika Waititi heeft gewerkt, is er niet echt veel geroezemoes geweest in de Star Wars wereld de laatste tijd.

Er was een tijdje een nieuwe Star Wars elk jaar filmen. Uiteindelijk vertraagde die output aanzienlijk, omdat Lucasfilm zijn focus verlegde naar het streamen van exhibits op Disney+. Gevoel dat mensen misschien toe zijn aan iets nieuws Star Wars movies verzamelde en ontmoette een staff zich in de schaduw. Dat staff stond onder leiding van Damon Lindelofwie is het meest bekend om exhibits als Kwijt, De restjesen HBO‘s wachters serie.

Afgezien van Lindelof zelf, zouden er nog een paar andere mensen aan dit aanstaande challenge werken. Misschien wel een van de meest intrigerende personages die erbij betrokken is, is Justin Britt-Gibson, een aanstormend expertise dat aan een aantal behoorlijk spraakmakende exhibits heeft gewerkt. Hij was een uitvoerend redacteur van verhalen op De druk en werkte aan Tegenhanger.

Per THRandere mensen aan tafel tijdens de geheime run van twee weken Star Wars vergaderingen waren Patrick Somerville, Rayna McClendon, Andy Greenwald en misschien zelfs een paar andere schrijvers. Vanaf nu lijkt het erop dat de aankomende movie geen trilogie zal starten en in plaats daarvan een op zichzelf staande movie zal zijn. Bovendien bevat de movie mogelijk enkele personages uit de meest recente trilogie in verschillende hoedanigheden.

Volgens de aankomende releasekalender van Disney zijn er momenteel twee niet nader genoemde Star Wars movies gepland voor launch in de komende jaren. Een van hen moet in december 2025 worden uitgebracht, terwijl de andere gepland staat voor december 2027. Dit is slechts een vermoeden, maar het zou logisch zijn als een van hen Taika Waititi’s was, terwijl de andere de nieuwe functie van Lindelof is.

Elk Star Wars Movie, gerangschikt van slechtst naar beste


Leave a Reply

Your email address will not be published.