ESPN-zender Stephen A. Smith is een van de meest bekende sportpersoonlijkheden in de branche en heeft het vermogen gehad om over alles en nog wat op dat gebied te praten, terwijl hij er een comfortabel leven mee schept.

Smith verdient ongeveer $ 8 miljoen per jaar onder zijn huidige contract met ESPN, de New York Publish gerapporteerd in 2021. Het rapport merkte op dat hij ook een contract heeft voor een “productie van $ 4 miljoen per jaar”. The Athletic meldde dat de totale vergoeding van Smith $ 12 miljoen is.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

Stephen A. Smith van ESPN praat op zijn telefoon tijdens Recreation 2 van de NBA Finals tussen de Boston Celtics en de Golden State Warriors op 5 juni 2022 in Chase Middle in San Francisco, Californië.
(Mercedes Oliver/NBAE through Getty Pictures)

Voorafgaand aan Recreation 1 van de Wereld collection tussen de Houston Astros en Philadelphia Phillies op vrijdag, bespraken Smith en het panel “First Take” voor het eerst sinds 1950 de afwezigheid van in de VS geboren zwarte spelers op de roosters van beide groups. De opmerking werd benadrukt in een stuk van Related Press.

“We zijn nog steeds zwart in dit land. We vertrouwen dit land niet altijd in termen van meritocratie. We weten dat het er uiteindelijk op neerkomt dat, internet zoals vrouwen onderbetaald worden in vergelijking met mannelijke tegenhangers, zwarten onderbetaald worden in vergelijking met blanke tegenhangers,” zei Smith. .

JESSE WATTERS DRUKT STEPHEN A. SMITH OM KAMALA HARRIS TE VERDEDIGEN: ‘Dus je zegt dat het de schuld van BIDEN is?’

Stephen A. Smith kijkt toe naar een wedstrijd tussen de Lakers en Celtics op 19 november 2021 in Boston.

Stephen A. Smith kijkt toe naar een wedstrijd tussen de Lakers en Celtics op 19 november 2021 in Boston.
(Jesse D. Garrabrant/NBAE through Getty Pictures)

“En dus als je het vanuit dat perspectief bekijkt, en natuurlijk kijken mensen naar mij, ik heb het niet over mij, ook al heb ik nieuws voor je, ik ben onderbetaald in vergelijking met sommige mensen op televisie wat ze betaald krijgen, maar dat is een onderwerp voor een andere dag. Ik verontschuldig me daar niet voor tegen een verdomde ziel. Ik ben onderbetaald. Dat gezegd hebbende, het gaat niet om mij.’

Smith zit al jaren in de branche en heeft schijnbaar verschillende opdrachten bij ESPN, behalve alleen ‘First Take’.

Stephen A. Smith tijdens een interview op "The Tonight Show met Jimmy Fallon" op 22 september 2022.

Stephen A. Smith tijdens een interview op “The Tonight Present with Jimmy Fallon” op 22 september 2022.
(Paula Lobo/NBC through Getty Pictures)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Volgens Audacy is hij een van de finest betaalde sportzenders.

Leave a Reply

Your email address will not be published.