De schrijnende nieuwe horrorfilm Terriër 2 zag web de kassabonnen stijgen met maar liefst 84 procent na berichten eerder deze maand dat bioscoopbezoekers braken en flauwvielen van het kijken naar de movie. Blijkbaar willen horrorfilmbezoekers die gore echt.

Heb je gezien Terriër 2 nog? Bekijk de trailer onderaan dit bericht.

Op zondag (23 oktober), de horrorfilmwebsite Verdomd walgelijk meldde de sprong van 84 procent Terriër 2 kassabonnen. De movie had twee weken na de bioscooprelease op 6 oktober al naar schatting $ 1,8 miljoen verdiend.

Zoals blijkt uit PopCrush op 15 oktober suggereerden accounts uit de hele sociale media dat talloze bioscoopbezoekers in de VS ziek werden en zelfs flauwvielen in de bioscoop vanwege Terriër 2‘s intens grafische en verontrustende aard. (2016) Terriër is ook zeer bloederig en verontrustend.) Op sommige theaterlocaties bood het personeel naar verluidt barfzakken aan aan degenen die een Terriër 2 ticket.

Ondanks dat, de indie-horrorfilm bereikte de High 10 aan de kassa en nam in de eerste week $ 1,3 miljoen op, ondanks dat de productie minder dan $ 250.000 kostte. Nu, dankzij de schijnbare kijker FOMO, heeft het zelfs een grote enhance gekregen.

Schrijver-regisseur Damien Leone sprak met Wekelijks amusement met betrekking tot de talrijke meldingen van kijkers die werden gestoord tot het punt van braken vanwege zijn bloederige creatie.

“Luister, ik had graag een paar walk-outs gehad, ik denk dat dat een soort ereteken is, need het is een intense movie,” zei hij. “Ik wil niet dat mensen flauwvallen of gewond raken tijdens de movie. Maar het is surrealistisch. Hier is het ding, het heet Terriër 2zou je waarschijnlijk moeten zien Terriër 1 voordat je hierin springt.”

Lees hieronder de Terriër 2 synopsis en bekijk de officiële filmtrailer.

Opgewekt door een sinistere entiteit, keert Artwork the Clown terug naar Miles County om een ​​tienermeisje en haar jongere broer te terroriseren op Halloween-avond.

De meest populaire horrorfilms en waar je ze kunt streamen

Als je op zoek bent naar een klassieker om deze Halloween te streamen, kun je ze hier vinden:


Leave a Reply

Your email address will not be published.