Het lijkt erop dat HBO‘s Arkham Asiel serie heeft eindelijk zijn showrunner gevonden. Antonio Campos zal regisseren, produceren en schrijven voor de serie. Dit is een van de twee collection die in ontwikkeling zijn en waarvan de spin wordt gemaakt Matt ReevesDe slagman. De andere serie in de maak is een present met in de hoofdrol Colin Farrell als zijn versie van de Batman-schurk, de Penguin.

Hoewel het spannend is om te horen dat er nog een is Batman serie in de maak, is het een beetje moeilijk om niet op je hoede te zijn. Deze present in Arkham was oorspronkelijk bedoeld als een challenge over de politie van Gotham Metropolis. Helaas liep de GCPD-show al snel tegen een paar obstakels aan. Terence Winter was ingesteld om de present te schrijven en te regisseren, maar vertrok vanwege creatieve meningsverschillen met de studio. Daarop volgend, Joe Barton werd binnengebracht om zijn schoenen te vullen. Daarna besloot de studio dat Barton niet de juiste persoon was en werd hij uit het challenge verwijderd. Daaruit groeide een idee voor een serie over Gotham’s beruchte Arkham Asylum.

Campos heeft zelf eerder met HBO gewerkt, aan de true crime-serie De entice. Hij heeft ook aan andere projecten gewerkt, met title: Naschoolse opvang, Simon Killer, Christineen De duivel de hele tijd. Gezien zijn geschiedenis van het werken met donkere onderwerpen, lijkt hij goed te passen bij de Arkham-serie. Als Matt Reeves het omschreef als “als een horrorfilm of een spookhuis dat Arkham is”, kunnen we wat spookachtige dingen verwachten.

Elke movie Batman-acteur, gerangschikt van slechtste naar beste

Van Lewis G. Wilson tot Robert Pattinson, we hebben ze allemaal gerangschikt.


Leave a Reply

Your email address will not be published.