Volgens Deadlinezangeres Zayn Malik, Oscar-genomineerde Sophie Okonedo en Bridgerton doorbraak Simone Ashley is getikt om hun stem te lenen aan de aanstaande geanimeerde familiekomediefilm getiteld 10 levens. Mo Gilligan en Dylan Llewellyn zijn ook gecast in het cat-centered venture van GFM Animation.

GERELATEERD: Black Rabbit: Jude Regulation & Jason Bateman leiden miniserie voor Netflix

10 levens zal worden geregisseerd door Chris Jenkins. Gilligan zal de stem van het hoofdpersonage Beckett inspreken, terwijl Malik, in zijn eerste acteerfilm, de stem van de tweelingbroers Kirk en Cameron zal inspreken. Okonedo, Ashley en Llewellyn zullen dienen als de respectievelijke stemmen van de etherische Grace, pupil Rose en ongemakkelijke Larry.

“De movie vertelt het verhaal van een verwende en egoïstische kat die de levens die hem is aangedaan als vanzelfsprekend beschouwt”, luidt de synopsis. “Nadat hij achteloos zijn negende leven heeft verloren, smeekt hij om een ​​tweede kans, een kans om te laten zien dat hij van zijn fouten kan leren. Uiteindelijk wordt zijn wens ingewilligd, maar met hilarische bepalingen.”

GERELATEERD: Black Panther: Wakanda Eternally Clips Introduceer Namor en Riri Williams

10 levens wordt geproduceerd door Man Collins en Sean Feeney. Het wordt geanimeerd door L’Atelier Animation in Montreal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.