Een paar weken in Crunchyroll’s nieuwste anime Chainsaw Man, en we hebben al een hoop gruwelijke monsters gezien. En naarmate de present vordert, zien we steeds meer duivels die gedood moeten worden. De present is ook beschikbaar op Hulu en volgt een duivelsjager genaamd Denji, en zijn duivelsjong Pochita, die zichzelf opoffert om Denji’s leven te redden. Nu zijn de twee samengevoegd en kan Denji in Chainsaw Man veranderen – een man met kettingzagen op zijn armen en op zijn hoofd.

Afgezien van het titulaire personage, heeft de anime-serie tal van andere duivels, dit zijn bovennatuurlijke wezens die in de hel zijn geboren en die zich voeden met de angst van de mensheid en hun vorm draait om een ​​soort menselijk woord of naam.

Er zijn ook duivels, die een beetje anders zijn dan duivels. Een duivel is een duivel die de controle over iemands lijk heeft overgenomen, ook wel een Duivelman genoemd. In aflevering 2 ontmoeten we onze eerste duivel, en vanaf daar zal de lijst groeien en groeien.

Gezien hoe cool deze duivels eruit zien, dachten we dat het een goed idee zou zijn om ze allemaal op een rijtje te zetten. Dus naarmate de serie vordert, zul je elke duivel en duivel in de serie tegenkomen. Laat ons weten welke jouw favoriet is in de reacties hieronder.

Zoals eerder vermeld, is Chainsaw Man beschikbaar op Hulu en Crunchyroll – de eerste manier om al je favoriete anime te bekijken. Abonnementen variëren van $ 8- $ 15 per maand, die allemaal worden geleverd met een free of charge proefperiode van 14 dagen. Je kunt de plannen van Crunchyroll hier bekijken.

In GameSpot’s Chainsaw Man Episode 1 recensieMat Elfring zei: “MAPPA levert hier een aantal eersteklas animaties, en met alle duivels, bloed en lef, is dit de perfecte anime om op – of in de buurt van – Halloween te kijken. Hoewel we maar één aflevering hebben ontvangen voor recensie, het is een van de beste première-ervaringen voor een anime die we in geruime tijd hebben gezien.”

Hieronder vind je alle duivels en duivels die op Chainsaw Man zijn verschenen.

Selecteer per aflevering:

Aflevering 1

Aflevering 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.