Gedurende de week updaten we onze Beste nieuwe nummers afspeellijst met de nieuwe releases die onze aandacht trokken, of het nu een single is die voorafgaat aan de launch van een album of een nieuw onthulde deep reduce. En elke maandag verzamelen we de beste nieuwe nummers die de afgelopen week zijn uitgebracht (de geschiktheidsperiode begint op maandag en eindigt zondagavond) in deze beste nieuwe muzieksegment.

Op de lijst van deze week hebben we de nieuwe single van Andrew Chook, een opzwepende herinterpretatie van Emily Dickinson’s ‘I felt a Funeral, in my Mind’ met Phoebe Bridgers; ‘Limousine’, de opvallende lead single van Maria Jacobson’s tweede album als Fran, gesierd door strijkers van Macie Stewart en Whitney Johnson; Angstig’ heldere, pakkende nieuwe tune ‘The place You Been’; White Reaper’s pittige en melodieuze ‘Pages’; en Sofia Jenser’s teder intieme nieuwe Free Vary-nummer, ‘All My Ideas’.

Beste nieuwe nummers: 31 oktober 2022

Lied van de week: Andrew Chook feat. Phoebe Bridgers, ‘Ik voelde een begrafenis, in mijn brein’

Frans, ‘Limousine’

Gespannen, ‘Waar was je’

witte maaier, ‘Pagina’s’

Vrije uitloop, ‘Al mijn gedachten’

Leave a Reply

Your email address will not be published.