Genshin-impact versie 3.2 “Akasha Pulses, the Kalpa Flame Rises” wordt deze week gelanceerd op alle volgende platforms: het uitkomen van van versie 3.1 ‘Koning Deshret en de Drie Wijzen’. Voor de lancering over een paar dagen, Genshin-impact (Vrij) versie 3.2 pre-installatie is nu beschikbaar op iOS-, Android- en pc-platforms. Als je het niet bijgehouden hebt, Genshin-impact versie 3.2 “Akasha Pulses, the Kalpa Flame Rises” bevat de grote finale van de Sumeru Archon Quest, Dendro Hypostasis als nieuwe eindbaas, nieuwe speelbare personages waaronder Nahida en Layla, een nieuw evenement om je Fungi te trainen en meer. Deze replace brengt ook het Replicatiesysteem voor het Serenitea Pot-systeem binnen Genshin-impact 3.2 update-trailer hieronder:

Web als bij eerdere updates, kun je pre-installeren op iOS en Android by way of het titelscherm. Op iPad is de downloadgrootte 1,79 GB om deze replace vooraf te installeren. Bekijk de officiële updatepagina hier. Het onderhoud voor deze replace begint op 2 november voor een paar uur. Ondersteuning voor de Italiaanse en Turkse taal is beschikbaar in de recreation vanaf versie 3.3. Als je nog niet uitgecheckt bent Genshin-impact toch kun je het free of charge downloaden in de App Retailer voor iOS hier en op Google Play voor Android hier. De pc-versie is beschikbaar op de officiële web site hier en de Epic Video games Retailer. Als je op iOS speelt, met iOS 14.5 of iPadOS 14.5 en hoger, kun je PS5- en Xbox Sequence X|S-controllers spelen Genshin-impact. We hebben Genshin-impact Als onze Spel van de week toen het werd uitgebracht en het onze heeft toegekend Spel van het jaar 2020. Heb je gespeeld? Genshin-impact onlangs en wat vind je van de huidige staat van het spel?

Leave a Reply

Your email address will not be published.