God van de oorlog

Schermafbeelding: Sony Santa Monica | Kotaku

De komende God of Conflict Ragnarökeen van de grootste PlayStation-games van het jaar, zou pas op 9 november uitkomen, maar de afgelopen 24 uur zijn video- en sociale-mediasites overspoeld met clips van mensen die zich een weg banen door de hele recreation.

We schreven vorige week een soortgelijk verhaal, maar het was relatief klein in vergelijking; sommige mensen die de recreation aan het recenseren waren, hadden per ongeluk hun screenshots gedeeld, en hoewel sommigen van hen misschien bepaalde dingen hadden kunnen voorstellen die zouden gaan gebeuren, waren de meeste gewoon erg mooi.

Dit is echter het hele spel daarbuiten zijn, meer dan een week voor de launch. Er wordt aangenomen dat de recreation uitlekte toen een winkel in de VS, met zijn voorraad al in de hand, per ongeluk vroeg exemplaren begon te verkopen, wat in dit style van nieuwsverhalen een verhaal is dat zo oud is als de tijd. Regisseur Cory Barlog is begrijpelijkerwijs een beetje teleurgesteld:

Ondertussen, gezien hoe gemakkelijk het is om op dit second op beeldmateriaal te stuiten, hebben sommige YouTube-video’s dat wel miljoenen van weergaven al – ontwikkelaars Santa Monica Studio hebben een verklaring uitgegeven waarin iedereen wordt gevraagd rekening te houden met followers die niet willen dat de recreation wordt bedorven, maar ook praktischer voor die followers om misschien te proberen een groot deel van het web af te blijven voor de volgende week:

Nu we de lancering naderen, is het belangrijk voor onze studio om de ervaring van God of Conflict Ragnarök te behouden voor spelers die voor het eerst van de recreation willen genieten zonder spoilers.

We vragen je om rekening te houden met de vele followers die niet per ongeluk clips, gameplay of verhalende spoilers willen zien en deze niet verder willen delen.

We doen ons greatest om de blootstelling van niet-goedgekeurde beelden en screenshots te beperken, maar de realiteit is dat we niet alles kunnen vastleggen.

Voor degenen onder jullie die niet het risico willen lopen iets te zien voor de lancering, raden we je ten zeerste aan om alle trefwoorden of hashtags die aan de recreation zijn gekoppeld te dempen tot de releasedag.

We waarderen de steun die je ons hebt gegeven meer dan we kunnen zeggen. We kunnen je verzekeren dat het het wachten waard zal zijn om het spel zelf te ervaren wanneer het in minder dan twee weken op 9 november uitkomt.

Dank je

Santa Monica Studio

Terwijl er is altijd een zeer constructieve discussie te voeren over de manier waarop “spoilercultuur” de discussie over onze favoriete video games, reveals en movies heeft gevormdde God van de oorlog video games ploeteren singleplayer-avonturen waarbij het zien van het verhaal dat zich ontvouwt de helft van de reden is waarom mensen ze spelen. Als jij dat bent, wil je misschien het advies van Sony opvolgen en alles dempen voor de komende week!

Leave a Reply

Your email address will not be published.