Olivia Wilde‘s overgang naar een veelgeprezen regisseur was er een voor in de boeken. De actrice maakte haar regiedebuut met de coming-of-age buddy-komediefilm uit 2019, Slim boek. De movie speelde Muts Feldstein (Lieveheersbeestje), en Kaitlyn Dever (Beste Evan Hansen), als twee volleerde maar impopulaire afstuderende middelbare scholieren die besluiten om eindelijk de regels te overtreden en te feesten op hun laatste lesdag. Slim boek kreeg veel lovende kritieken en ontving nominaties van de Golden Globe Awards, GLAAD Media Awards, British Academy Movie Awards en meer. Dus toen werd aangekondigd dat Wilde weer een movie zou maken, kon iedereen niet wachten om meer over de movie te weten.

COLLIDER-VIDEO VAN DE DAG

Maak je geen zorgen schat speelt zich af in de jaren 1950 en volgt een gelukkig jong stel genaamd Alice en Jack Chambers die een schijnbaar excellent leven leiden in de bedrijfsstad Victory, Californië. De stad is gemaakt en betaald door het mysterieuze bedrijf waar Jack voor werkt. Alice wordt nieuwsgierig naar de aard van het werk van haar man aan het geheime “Victory Challenge” en dit leidt tot haar onderzoek naar de stad, waardoor de spanningen in haar huis en in de gemeenschap toenemen.

Maak je geen zorgen schat werd voor het eerst aangekondigd in juli 2019 met Olivia Wilde als regisseur en hoofdrolspeler. Het originele spec-script voor de movie is geschreven door Carey en Shane Van Dyke, en het verscheen op de zwarte lijst van 2019. Het is gemeld dat 18 studio’s een biedingsoorlog hadden om de movie te verwerven en New Line Cinema received de veiling. Katie Silbermandie eerder het script had geschreven voor Slim boek, werd ingeschakeld om een ​​herschrijving te doen die het state of affairs van de movie werd. De forged van de movie bestaat uit Wilde, Florence Pugh (Kleine vrouwen), Harry Kinds (Duinkerken), Chris Pine (Marvel Girl), Gemma Chan (Eeuwigen), Kiki Layne (De oude garde), en Nick Kroll (Grote mond).

Wilde was in eerste instantie ook ingesteld om de hoofdrol van Alice Chambers te spelen, in de movie, terwijl Pugh de rol van Bunny, de beste vriend van Alice, Wilde zou spelen. Wilde wisselde echter van rol en verklaarde dat ze een jonger stel in het midden van de movie wilde. Nu de movie het aan de kassa doet, kun je dit als volgt bekijken: Maak je geen zorgen schat.

Noot van de redactie: dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 30 oktober en bevat de releasedatums voor Digital, Blu-ray, 4K UHD en dvd.

Lees meer over Do not Fear Darling:


Is Do not Fear Darling on-line streamen?

Het is op dit second niet bekend wanneer Maak je geen zorgen schat zal beschikbaar zijn op HBO Max, maar we zullen de eerste zijn om je te laten weten zodra die informatie bekend is. Als u de movie echter thuis wilt bekijken, is er goed nieuws.

Wanneer is Do not Fear Darling op digitaal, Blu-ray en dvd?

Dat is het goede nieuws. De movie kwam op 25 oktober beschikbaar voor vervroegd Premium Digital Possession. Maak je geen zorgen schat zal ook op 29 november verschijnen op 4K UHD, Blu-ray en dvd. Bonusfuncties die beschikbaar zijn bij zowel Premium Digital als de fysieke media-indelingen zijn onder meer “The Making of Do not Fear Darling” en “Alice’s Nightmare Deleted Scene”. Je kunt hem krijgen op Premium Digital voor $ 24,99 en de movie is ook te huur voor $ 19,99 through deelnemende companions.

Huur op Amazon

Is Do not Fear Darling nog steeds in theaters?

Maak je geen zorgen schat speelt nog steeds in sommige theaters en heeft al $ 82,9 miljoen overschreden aan de kassa. De movie beleefde zijn wereldpremière op de 79e Internationale Filmfestival van Venetië op 5 september 2022. Het had ook vertoningen op het 48e Deauville American Movie Competition en het 70e San Sebastián Worldwide Movie Competition. De movie kwam officieel in de bioscoop op 23 september 2022.

Op 19 september 2022 organiseerden IMAX-theaters in Noord-Amerika een fanevenement; Maak je geen zorgen Darling: The IMAX Stay Expertise. Het evenement werd dwell gestreamd in New York en omvatte een dwell vraag- en antwoordsessie met Olivia Wilde, Harry Kinds, Gemma Chan, Nick Kroll en meer. Helaas waren tickets vrij moeilijk te krijgen als 21 IMAX-locaties binnen 24 uur uitverkocht nadat het in de verkoop is gegaan. Gelukkig kun je op de officiële web site van de movie kijken of er nog vertoningen bij jou in de buurt zijn.

Krijg kaartjes

Waar maak je je geen zorgen over schat?

De officiële samenvatting voor Maak je geen zorgen schat leest:

“Alice (Pugh) en Jack (Kinds) hebben het geluk om in de geïdealiseerde gemeenschap van Victory te wonen, de experimentele bedrijfsstad waar de mannen wonen die voor het uiterst geheime Victory Challenge werken en hun households. Het maatschappelijke optimisme van de jaren vijftig dat werd omarmd door hun CEO, Frank (Pine) – zowel zakelijke visionair als motiverende levenscoach – verankert elk side van het dagelijks leven in de hechte woestijnutopie.

Terwijl de echtgenoten elke dag in het hoofdkwartier van het Victory Challenge werken aan de ‘ontwikkeling van vooruitstrevende materialen’, kunnen hun vrouwen – waaronder Franks elegante associate, Shelley (Chan) – hun tijd besteden aan het genieten van de schoonheid, luxe en losbandigheid van hun gemeenschap . Het leven is ideal, waarbij het bedrijf in de behoeften van elke bewoner voorziet. Alles wat ze in ruil daarvoor vragen, is discretie en onvoorwaardelijke toewijding aan de overwinningszaak.

Maar wanneer barsten in hun idyllische leven beginnen te verschijnen, waardoor flitsen zichtbaar worden van iets veel sinisters dat op de loer ligt onder de aantrekkelijke façade, kan Alice het niet helpen zich af te vragen wat ze precies doen in Victory, en waarom. Hoeveel is Alice bereid te verliezen om te laten zien wat er werkelijk aan de hand is in dit paradijs?”

Warner Bros. Photos heeft de officiële trailer vrijgegeven voor: Maak je geen zorgen schat op 2 mei 2022. De trailer zet de toon voor de movie, te beginnen met een gelukkig gezin dat feest met hun vrienden en plezier heeft. Alles lijkt in orde tussen Alice Chambers en haar man, maar Alice merkt al snel dat de dingen niet zijn zoals het lijkt. Ze probeert iedereen te waarschuwen dat “ze over alles liegen”, maar niemand lijkt aan haar kant te staan. Er is seks, wantrouwen, rennen, crashes en meer dat je alleen kunt zien als je je afstemt op de movie.

Verwant:‘Maak je geen zorgen Darling’: Olivia Wilde Particulars Incel Inspiratie achter het personage van Chris Pine

Meer movies zoals Do not Fear Darling

The Truman Present – Geschreven door Andrew Niccol en geregisseerd door Peter Weir, The Truman Present volgt het leven van een verzekeringsverkoper genaamd Truman Burbank, die al snel ontdekt dat hij de nietsvermoedende ster is van The Truman Present, een reality-tv-show die 24/7 wordt gefilmd door duizenden verborgen digicam’s en wordt uitgezonden naar een wereldwijd publiek. Vind ik leuke Maak je geen zorgen schatTruman realiseert zich dat alles om hem heen niet is zoals het lijkt en besluit het te onderzoeken. The Truman Present sterren Jim Carrey, Laura Linney, Paul Giamatti, Ed Harris, Natascha McElhone, Noah Emmerich, Holland Tayloren Brian Delate.

De Stepford vrouwen – Graag willen Maak je geen zorgen schat, De Stepford vrouwen gaat over een jonge vrouw in een buitenwijk die ontdekt dat er iets sinisters aan de hand is in de stad en op zoek gaat naar de waarheid. De Stepford vrouwen is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ira Levin. De movie is geschreven door William Goldman en geregisseerd door Bryan Forbes en met ster Katharine Ross, Paula Prentiss, Peter Masterson, Tina Louise, Nanette Newmanen Patrick O’Neal. In 2004 werd een remake van de movie uitgebracht. De remake is geschreven door Paul Rudnick en geregisseerd door Frank Ozo. Het sterren Nicole Kidman, Matthew Broderick, Glenn Sluiten, Bette Midler, Religion Hill, en Christopher Walken.

John Malkovich zijnJohn Malkovich zijn is een fantasy-komediefilm geschreven door Charlie Kaufman en geregisseerd door Spike Jonze in zijn speelfilmdebuut. De movie vertelt het verhaal van een poppenspeler die gaat werken om zijn gezin te onderhouden. Terwijl hij op een avond laat aan het werk is, stuit de poppenspeler op een portaal dat rechtstreeks naar het hoofd van de Hollywood-acteur leidt John Malkovich. John Malkovich zijn kreeg lovende kritieken na de launch en werd genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Academy Award voor beste regisseur, beste originele state of affairs en beste vrouwelijke bijrol. John Malkovich zijn sterren John Cusack, Cameron Diaz, Catherine Keeneren John Malkovich als een satirische versie van zichzelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.