NIEUWEJe kunt nu naar Fox Information-artikelen luisteren!

“Binnenspel” was een movie uit 2019 over een NBA-schandaal rond spel 7 van de 2002 NBA Western Convention Finals tussen de Los Angeles Lakers en Sacramento Kings.

NBA-sporten De voormalige NBA-ref Tim Donaghy parafraserend beschreef het schandaal: “Lange tijd was NBA-functionaris Dick Bevatta een soort fixer voor de competitie. En in de controversiële Sport 6 heeft hij misschien geholpen de uitkomst van het spel en uiteindelijk de serie te veranderen.”

Met de Kings die sport zes binnenkwamen met een voorsprong van 3-2 in de reeks, de furieuze twee laatste twee minuten, NBA-refs riep fout na fout op Sacramento om de serie naar een Sport 7 te sturen, terwijl overtredingen duidelijk werden genegeerd door Los Angeles. De Lakers wonnen de serie in zeven wedstrijden en zouden hun derde NBA-kampioenschap in drie seizoenen winnen.

VOORBEREIDING OP ‘ANARCHIE’: INWONERS IN ILLINOIS REAGEREN OP NIEUWE WET DIE IN STAND HOUDT VAN DE POLITIE MET HANDCUFFEN

Hoewel ze niet tot het niveau van criminele samenzwering stijgen, hebben Republikeinen zoals wij, die vechten om onze staat te redden van stijgende belastingen en misdaadrecords, het gevoel dat we te maken hebben met een soortgelijk ‘inside sport’. De spelers: de Chicago Democratic Machine en de Chicago-media.

Vergis je niet – we zijn een blauwe staat. Joe Biden, Hillary Clinton, Barack ObamaJohn Kerry, Al Gore en Invoice Clinton hebben allemaal onze staat op klinkende wijze gewonnen.

Voormalig president Barack Obama zwaait naar de menigte na het uitbrengen van zijn stem op een vroege stemsite op maandag 17 oktober 2022 in Chicago. (AP Foto/Charles Rex Arbogast)
(De Related Press)

In 20 jaar heeft een Republikein slechts één keer en slechts één termijn het landhuis van de gouverneur bezet. De laatste keer dat we het sprekerschap hielden in de Algemene Vergadering, waren de Gin Blossoms de populairste band van het land en begonnen de dvd’s internet in de verkoop te gaan.

Illinois Republikeinen hebben sinds onze nieuwe grondwet in 1970 werd geschreven geen meerderheid in het hooggerechtshof van de staat gehad. Ondertussen hebben onze democratische tegenhangers de meest gerrymandered kaarten in het land kunnen passeren – waardoor de aansprakelijkheid afneemt.

Ondanks deze feiten – dankzij de staat van dienst van onze gouverneur op het gebied van misdaad, belastingen en corruptie – hebben we een kans.

ROOFTOP OPENBARINGEN: GOV. PRITZKER GAAT VOOR DE BEVRIJDING VAN MINDERHEIDScriminelen OVER DE BESCHERMING VAN SLACHTOFFERS VAN MINDERHEID

Onze gouverneur, JB Pritzker trad toe Californische Democratische Gouverneur Gavin Newsom en toen de Democratische gouverneur van New York, Andrew Cuomo, bij het instellen van enkele van de ergste lockdowns in het land.

De misdaad is op recordhoogte en met het naderende einde van de borgtocht in onze staat, klagen zelfs de advocaten van de Democratische Staat de regering-Pritzker aan om de vrijlating van gewelddadige criminelen te stoppen. Zet nu het binnenspel in de wachtrij.

Een externe groep die Pritzker’s tegenstander Republikein Darren Bailey steunde, plaatste een advertentie met de titel “Scream” om het belangrijkste probleem van de kiezers aan het licht te brengen: de toename van de misdaad.

De advertentie bevatte een aanval die plaatsvond in de straten van Chicago – een veel voorkomende gebeurtenis in de stad van Pritzker en Lori Lightfoot.

Gouverneur Pritzker en Illinois Dems veinsden verontwaardiging dat iemand het geweld aan het licht durft te brengen dat door hun handtekeningwetgeving naar voren wordt gebracht. Pritzker deed een beroep op de Chicago media en de advertentie werd binnen enkele dagen verwijderd. Fluitje op rood.

Democratische groepen van buitenaf proberen koste wat kost huge te houden aan hun magere meerderheid van het Hooggerechtshof van de staat en besteden miljoenen aan competitieve gerechtelijke races om schokkende advertenties weer te geven die onze kandidaten ervan beschuldigen dat ze dat willen.criminaliseren“abortus.

Hun bronnen? Nergens te vinden, need ze zijn vals. We doen een beroep op de scheids, geen beroep op blauw. De advertenties blijven staan.

llinois Gouverneur JB Pritzker neemt deel aan het debat van de gouverneur van Illinois met senator Darren Bailey van de Republikeinse gouverneur, senator Darren Bailey in de WGN9-studio's.

llinois Gouverneur JB Pritzker neemt deel aan het debat van de gouverneur van Illinois met senator Darren Bailey van de Republikeinse gouverneur, senator Darren Bailey in de WGN9-studio’s.
(AP Foto/Charles Rex Arbogast)

KLIK HIER OM DE ADVIES NIEUWSBRIEF TE ONTVANGEN

Onlangs had een kandidaat die het opnam tegen de 30-jarige Democratische zittende Rep. Jan Schakowsky, een stand-in voor hem op de goedkeuringssessie van een voorstedelijke krant in Chicago.

Dit was duidelijk een grap – hoewel een die afleidde van Schakowsky’s verschrikkelijke staat van dienst in het Congres.

The Every day Herald noemde het in feite een ongekende belediging van de democratie en eiste veroordeling van de Republikeinse Staatspartij. Een flagrante overtreding op rood.

Ondertussen hebben ze de eigen geschiedenis van congreslid Schakowsky’s echtgenoot volledig genegeerd als een anti-Trump-provocateur die schuldig was aan hetzelfde gedrag dat zij veroordeelden. Niet bellen op blauw.

We staan ​​op een kruispunt in de geschiedenis van ons land. Het vertrouwen van Amerikanen in het vermogen van kranten, televisie- en radionieuwsrapportage om het nieuws eerlijk en eerlijk te brengen, schommelt rond recorddieptes volgens een Gallup-rapport uit 2021.

Sprekend over het onderwerp mediavertrouwen met voormalig NBC Information “Right now Present”-anker Matt Lauer in 2017, voormalig President George W. Bush zei eerlijk: ‘Vroeger was je belangrijker toen je met z’n drieën was.’

Op zijn punt zoeken meer kiezers nu hun nieuws van sociale media of niet-traditionele bronnen dan ooit tevoren. De les is duidelijk – in een omgeving waar reguliere media moeten strijden om kijkers, vertrouwen is belangrijk en als kijkers niet vertrouwen traditionele mediagaan ze voor hun nieuws ergens anders heen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Amerika’s mainstream media moeten terugkeren om Democraten en Republikeinen gelijkelijk verantwoordelijk te houden. Een consistente standaard zijn alle eisen van het publiek.

Zo herstel je het vertrouwen in de journalistiek en maak je een einde aan het “Inside Sport” hier in Illinois en ons land.

Leave a Reply

Your email address will not be published.