Kanye West, de omstreden rapper die nu bekend staat als Ye, leek sportcommentator te steunen Stephen A. Smith en Brooklyn Nets-superster Kyrie Irving in een reeks Instagram-berichten op zondag.

Je hebt headshots gepost van Smith en Irving in latere berichten, evenals voormalig NFL die de republikeinse senaatskandidaat Herschel Walker runde.

“Het zijn eigenlijk nog echte die nog in leven zijn en niet meer bang zijn. Ik ben bij je. Tijd om onze eigen te bouwen, zodat de #redmedia ons nooit meer kunnen beheersen of verkleinen”, schreef Ye als bijschrift bij de Smith-foto.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

Kyrie Irving van de Brooklyn Nets
(Nathaniel S. Butler/NBAE by way of Getty Photos)

Op de foto van Irving schreef Ye: “Er zijn hier nog echte.”

Vorige week keerde Smith zijn oorspronkelijke standpunt over Ye terug na de antisemitische opmerkingen van de zakenmagnaat. Op 22 oktober sprak hij over zijn gedachten over Ye in een aflevering van zijn podcast “Know Mercy”.

“West ging door met zijn retoriek dat Joodse mensen de reden zijn voor zijn slechte zakelijke offers en voor het verzet dat hij heeft ontvangen”, zei Smith. “Ik dacht dat de broer miljarden waard was. Wat bedoel je? Welke slechte offers? Hoeveel slechte offers heb je gehad als je $ 7 miljard waard bent? Hoeveel slechte offers heb je gehad als je de moeite waard bent, als je belt jezelf de rijkste zwarte man in de Amerikaanse geschiedenis? Hoeveel slechte offers heb je gehad? Wat bedoel je? Welke kant is het op, Kanye? Als Joodse mensen schuld hebben aan de slechte zakelijke offers die je geld kosten, hoe zeg je dat dan terwijl ze opschepten dat ze de rijkste zwarte man in de Amerikaanse geschiedenis waren? Welke is het? Ofwel hebben ze je geholpen of hebben ze je pijn gedaan. Ze hebben je geholpen of ze hebben je pijn gedaan. Kies er een uit. Ze deden allebei? Dat is wat ze deden? Echt, echt?’

Smith voegde er later aan toe: “Als je het mis hebt, heb je het mis.”

TEXAS A&M VOETBALTEAM STOPT GEBRUIK VAN KANYE WEST SONG NA RECENTE ANTISEMITISCHE OPMERKINGEN

Stephen A. Smith

Stephen A. Smith
(Paula Lobo/NBC by way of Getty Photos)

“Als je opruiend bent, ben je opruiend. Als je ongevoelig bent, ben je ongevoelig”, zei Smith. “En als je hem onbewust of onverschillig ziet voor geschiedenis en de affect die het heeft op een groep mensen in deze wereld, zwart, clean, joden, niet-jood, het maakt niet uit. Latino’s, Aziatische Amerikanen of wat dan ook, je moet er voor op het tapijt worden geroepen, vooral als je geen verontschuldigend bot in je lichaam lijkt te hebben. En dat is waar we zijn met Kanye West zoals we hier nu zitten. Need dames en heren, excuseer mijn taal, maar dit s— is slecht. Dit is echt, echt slecht wat hij heeft gedaan.’

Irving kwam eind vorige week onder vuur te liggen voor het delen van een antisemitische movie op sociale media. Hij zei dat hij “geen gebrek aan respect” bedoelde en werd zaterdagavond onder druk gezet over de beslissing om de movie te promoten.

Hij verdedigde zijn recht om te posten wat hij ook gelooft nadat zijn acties werden aan de kaak gesteld door Nets-teameigenaar Joe Tsai en de NBA.

“We zijn in 2022. Geschiedenis hoort voor niemand verborgen te blijven, en ik ben geen verdeeldheid als het gaat om religie,” zei Irving. “Ik omarm alle lagen van de bevolking.”

Kanye West alias Ye is te zien op 28 oktober 2022 in Los Angeles.

Kanye West alias Ye is te zien op 28 oktober 2022 in Los Angeles.
(MEGA/GC-afbeeldingen)

Irving voegde eraan toe: “Ik ga nergens voor terugdeinzen waar ik in geloof. Ik zal alleen maar sterker worden omdat ik niet de enige ben. Ik heb een heel leger om me heen.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Sinds Ye’s antisemitische opmerkingen – tweeten dat hij “demise con 3 on JEWISH PEOPLE” zou gaan – bedrijven hebben de banden met zijn Yeezy-modemerk verbroken. Ook verloor hij sleutelfiguren van zijn sportbureau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.