Tot grote verbijstering van velen speelt Henry Cavill niet langer Geralt in de Witcher-serie van Netflix, waarbij Liam Hemsworth de rol overneemt.

Het goede nieuws (afhankelijk van hoe sterk je je voelt over deze herschikking) is dat de present voor een vierde seizoen zal terugkeren, hoewel Cavill er niet voor terug zal komen. Netflix gisteren aangekondigd (29 oktober) dat de andere Hemsworth de rol zou overnemen, om redenen die niet helemaal duidelijk zijn, hoewel het iets met de acteur te maken kan hebben komt officieel terug als Superman.

“Mijn reis als Geralt of Rivia is gevuld met zowel monsters als avonturen, en helaas zal ik mijn medaillon en mijn zwaarden voor seizoen 4 neerleggen”, zei Cavill in een verklaring. “Internet als bij de grootste literaire personages, geef ik de fakkel door met eerbied voor de tijd die ik heb besteed aan het belichamen van Geralt en het enthousiasme om Liams kijk op deze meest fascinerende en genuanceerde man te zien.”

Hemsworth had ook iets te zeggen over zijn casting, niet verwonderlijk, door te zeggen: “Als Witcher-fan ben ik dolgelukkig over de mogelijkheid om Geralt of Rivia te spelen. Henry Cavill is een ongelooflijke Geralt geweest, en ik ben vereerd dat hij mij de teugels te geven en me toe te staan ​​de zwaarden van de Witte Wolf op te pakken voor het volgende hoofdstuk van zijn avontuur.”

Het derde seizoen van The Witcher moet nog worden uitgezonden, momenteel gepland om ergens in de zomer van 2023 te verschijnen, dus we hebben nog een beetje Cavill te gaan.

CD Projket Pink heeft onlangs ook aangekondigd dat: de eerste Witcher-game krijgt een remake gemaakt in Unreal Engine 5. Er zijn eigenlijk geen particulars over deze remake, behalve de engine waarin het wordt gemaakt, en het feit dat de mede-Poolse studio Idiot’s Principle het grootste deel van de ontwikkeling is, maar het is de laatste in een reeks aankondigingen van CD Projekt.


Leave a Reply

Your email address will not be published.