Inexperienced Bay Packers quarterback Aaron Rodgers is gewend om te winnen. Sterker nog, sinds hij in 2008 de basisbaan kreeg voor de Packers, heeft hij slechts twee verliezende seizoenen achter de rug.

Dus met zijn crew nu op 3-5 in het jaar na hun vierde achtereenvolgende verlies, dit keer tegen de Buffalo Payments, zijn er veel vragen te beantwoorden in Inexperienced Bay.

Rodgers is bot geweest toch door alles heen. Hij riep zijn teamgenoten op voor opmerkingen over verliezen en gebrek aan verantwoordelijkheid. Hij is zelfs zo ver om te zeggen dat jongens een financial institution moeten pakken als ze niet gaan optreden.

Aaron Rodgers #12 van de Inexperienced Bay Packers bereidt zich voor om tijdens het derde kwartaal een foto te maken tegen de Buffalo Payments in het Highmark Stadium op 30 oktober 2022 in Orchard Park, New York.
(Timothy T Ludwig/Getty Pictures)

Het is een jonge groep die samen de chemie probeert te vinden, vooral aan de aanvallende kant van de bal. Maar na het laten vallen van deze 27-17 waar de rekeningen ging met 24-7 groot de helft in, wat moet er veranderen voor de bemanning van Rodgers?

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

“Ik bedoel, we doen onszelf pijn. We hadden een landing naar Bobby die teruggeroepen werd na een penalty. We hadden andere kansen om punten te pakken”, zei hij.

Hoofdcoach Matt LaFleur zei hetzelfde, eraan toevoegend dat het “discipline-aspect” er nu niet is.

“We worden gedood met penalty’s”, merkte hij op. “Het heeft punten van het bord gehaald, het zijn uitgebreide schijven.”

PACKERS’ QUAY WALKER UITGESLOTEN NA HET SCHEPEN VAN REKENINGEN COACH OP ZIJLIJN

Een van die gevallen was dat Quay Walker een Payments-coach duwde, waardoor hij uit het spel werd gezet.

“Ik heb er geen enkele tolerantie voor”, zei LaFleur.

Maar Rodgers had vandaag geen steun van zijn ontvangers, en het kwam op twee solide touchdown-plays met Romeo Doubs en Samori Toure.

Doubs had volgens ESPN een kans van minder dan 28% om de omstreden diepe bal van Rodgers veilig te stellen, maar hij haalde de bal binnen om er in de eerste helft een 14-7-game van te maken. Hij eindigde het spel als de beste performer met 62 yards op vier vangsten (zeven doelen).

Toen had Toure zijn tweede carrièrevangst en eerste carrière-touchdown, waarbij hij een dubbele beweging maakte die indruk maakte op Rodgers, die hem laat in het vierde kwartaal met een dart raakte om de voorsprong van Payments terug te brengen tot 10.

Aaron Rodgers #12 van de Green Bay Packers gooit een pass in het vierde kwartaal tegen de Buffalo Bills in Highmark Stadium op 30 oktober 2022 in Orchard Park, New York.

Aaron Rodgers #12 van de Inexperienced Bay Packers gooit een move in het vierde kwartaal tegen de Buffalo Payments in Highmark Stadium op 30 oktober 2022 in Orchard Park, New York.
(Timothy T Ludwig/Getty Pictures)

“Ik was trots op Samori met zijn tweede aanpassing op zijn landing”, zei Rodgers. “Dat is een groot second voor de jongen. Eerste landing in de NFL.

Rodgers voegde toe dat Amari Rodgers een goed spel maakte op zijn 22-yard receptie, terwijl hij Aaron Jones (143 yards haasten op 20 carry’s) en AJ Dillon (54 yards op 10 aanrakingen) in het run-spel prees.

Op het einde wees Rodgers echter op blessures, vooral die van rookie Christian Watson die de wedstrijd verliet met een hersenschudding toen het begon, als een zware final om te dragen.

“We hebben deze week veel gespeeld voor Christian”, zei Rodgers. “… Dat is een beetje wat er met ons aan de hand is. Niemand heeft medelijden met ons. We moeten een manier vinden om één overwinning te behalen. Ik heb het gevoel dat als we er een krijgen, het momentum verandert.”

In de aanloop naar de wedstrijd zei Rodgers dat het “weer aanvoelde als de Packers” met het vertrouwen en de uitvoering die tijdens de coaching plaatsvonden. Zelfs de sfeer in de kleedkamer voelde anders.

Aaron Jones #33 van de Green Bay Packers stormt tijdens het derde kwartaal tegen de Buffalo Bills in het Highmark Stadium op 30 oktober 2022 in Orchard Park, New York.

Aaron Jones #33 van de Inexperienced Bay Packers stormt tijdens het derde kwartaal tegen de Buffalo Payments in het Highmark Stadium op 30 oktober 2022 in Orchard Park, New York.
(Timothy T Ludwig/Getty Pictures)

Executie is echter alleen van belang op zondag, en Rodgers is zich daar maar al te goed van bewust. Maar een reflexmatige reactie na een verlies, ook al zijn het er vier op een rij, is nooit de juiste manier om terug te kijken.

REKENINGEN ONTPLOFFEN IN EERSTE HELFT, HANDVERPAKKERS VIERDE RECHTE VERLIES

“Ik denk dat het belangrijkste is om tegen een dergelijke frustratie op te boksen”, zei hij. “Het laatste wat je wilt is reageren in emotie. Dus neem een ​​​​beat. Laat het zitten.”

De kans waar Rodgers en de Packers naar op zoek zijn, is aanstaande zondag wanneer ze worden geconfronteerd met de 1-6 Detroit-leeuwen, die de laatste tijd aan het wankelen zijn, vooral aan de verdedigende kant van de bal.

Rodgers zei dat hij geen further druk voelt om de zaken aan de kaak te stellen, maar hij wil die kans om te laten zien dat hij die nog steeds heeft, en hij kan Inexperienced Bay helpen het schip op de rails te krijgen.

Aaron Rodgers #12 van de Green Bay Packers reageert nadat een touchdown werd teruggeroepen vanwege een penalty in het derde kwartaal tegen de Buffalo Bills in Highmark Stadium op 30 oktober 2022 in Orchard Park, New York.

Aaron Rodgers #12 van de Inexperienced Bay Packers reageert nadat een landing werd teruggeroepen vanwege een penalty in het derde kwartaal tegen de Buffalo Payments in Highmark Stadium op 30 oktober 2022 in Orchard Park, New York.
(Jozua Bessex/Getty Pictures)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

“Ik voel geen further druk. Ik zou graag meer op mij willen hebben,” zei hij. “Ik hou van de druk. Ik geniet van de kans om de bal over het veld te gooien. Hopelijk hebben we volgende week de kans. We moeten jongens gezond krijgen.”

Rodgers gooide 203 yards op 19-uit-30 met twee touchdowns en één onderschepping.

Leave a Reply

Your email address will not be published.