De Carolina Panters aangesloten op een van de meest opwindende acties van het reguliere seizoen tot nu toe, maar een onsportieve gedragstraf en een gemiste poging tot further punten dwongen tot verlenging in plaats van een overwinning.

DJ Moore’s touchdown-vangst van PJ Walker met nog een paar seconden te gaan in het spel bond het huge. Maar hij zette zijn helm af tijdens de viering en kostte zijn workforce 15 yards op de PAT. Eddy Pineiro miste de lure en de Panthers zouden later in de verlenging verliezen van de Atlanta Falcons, 37-34.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

Carolina Panthers broad receiver DJ Moore (2) viert feest met zijn workforce na het scoren van een landing tijdens de zondagmiddag NFL-wedstrijd tussen de Carolina Panthers en de Atlanta Falcons op 30 oktober 2022 in het Mercedes-Benz Stadium in Atlanta, Georgia.
(David J. Griffin/Icon Sportswire through Getty Photos)

Moore zat na de wedstrijd alleen op de financial institution en probeerde te verwerken wat er was gebeurd.

‘Wat zou er gebeurd zijn als ik mijn helm niet had afgedaan?’ zei Moor. ‘Ik ging terug naar wat er gebeurd was. Dat was het zo’n beetje.’

Moore probeerde zijn opwinding uit te leggen op het second van een grote wedstrijd waarin het further punt hen bovenop de NFC South zou hebben geplaatst.

PANTHERS’ WILD HAIL MARY TOUCHDOWN VERSPILD ALS PENALTY EN KICKING WOES LEIDEN TOT FALCONS WIN

“Het was een natuurlijke reactie, maar je moet nog steeds weten dat je dat niet kunt doen, vooral niet met de resterende tijd op de klok,” zei Moore. “Ik had een paal en ze begonnen te klauteren. Ik zag de bal nog niet in de lucht en zag hem hem lanceren en opnieuw versnelde en maakte gewoon een spel. Daarna herinner ik me alleen de vlag en de scheidsrechter die naar me toe kwam .”

Carolina Panthers wide receiver DJ Moore (2) vangt een touchdown pass terwijl Atlanta Falcons veiligheid Dean Marlowe (21) verdedigt tijdens de tweede helft van een NFL-voetbalwedstrijd op zondag 30 oktober 2022 in Atlanta.

Carolina Panthers broad receiver DJ Moore (2) vangt een landing move terwijl Atlanta Falcons veiligheid Dean Marlowe (21) verdedigt tijdens de tweede helft van een NFL-voetbalwedstrijd op zondag 30 oktober 2022 in Atlanta.
(AP Foto/John Amis)

Pineiro gaf zichzelf ook de schuld van het verlies. Hij had een kans om de wedstrijd in additional time te winnen, maar miste het velddoelpunt.

“Ik kwam het web tegen”, zei hij. “Mijn heupen kwamen eroverheen. Ik had mijn heupen naar voren moeten houden en ik kwam gewoon aardig over de bal.”

Hij voegde eraan toe: “Ik moet gewoon de kick geven. Er zijn geen excuses. Ik moet dit onder ogen zien. Het is aan mij. Ze hebben exhausting gevochten. Ik leg dit mezelf op.”

Carolina Panthers wide receiver DJ Moore zet zijn helm af na het vangen van een touchdown pass tijdens de tweede helft van een NFL-voetbalwedstrijd tegen de Atlanta Falcons op zondag 30 oktober 2022 in Atlanta.  Moore werd belast met een 15-yard onsportieve straf voor het verwijderen van zijn helm op het spel.

Carolina Panthers broad receiver DJ Moore zet zijn helm af na het vangen van een landing move tijdens de tweede helft van een NFL-voetbalwedstrijd tegen de Atlanta Falcons op zondag 30 oktober 2022 in Atlanta. Moore werd belast met een 15-yard onsportieve straf voor het verwijderen van zijn helm op het spel.
(AP Foto/John Amis)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Met de overwinning, de Valken verhuisd naar eerste plaats van de NFC Zuid. Carolina viel terug naar 2-6.

De Related Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.