Ondanks een zware tweede helft offensief, de Buffalo Payments gebruikten hun uitzonderlijke eerste helft om een ​​overwinning te behalen op de Inexperienced Bay Packers, 27-17, op hun thuisveld zondagavond.

Het was een wedstrijd waarin Josh Allen de statistieken niet echt verlichtte, maar een algemene prestatie aan beide kanten van de bal toonde een beter Payments-team, terwijl de Packers blijven worstelen om hun aanval op gang te krijgen.

Allen eindigde de wedstrijd met 218 yards op 13-uit-25 door de lucht, terwijl hij zich naar 49 yards haastte op zes carry’s. Zijn favoriete doelwit, Stefan Diggshad echter een nacht.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

Aaron Jones #33 van de Inexperienced Bay Packers stormt tijdens het derde kwartaal tegen de Buffalo Payments in het Highmark Stadium op 30 oktober 2022 in Orchard Park, New York.
(Timothy T Ludwig/Getty Photographs)

Diggs was de belangrijkste ontvanger van het spel nadat hij zes recepties binnenhaalde voor 108 yards, omdat hij vooral in de eerste helft de toon zette.

Het was een three-and-out voor de Payments om het spel te beginnen, maar acht performs en 61 yards voor een landing naar Dawson Knox was het resultaat nadat Buffalo’s verdediging de Packers ertoe bracht de bal om te draaien op downs. Vanaf daar gingen Allen en de aanval aan het rollen.

De verdediging dwong een drie-en-out op de Packers, en de Payments hadden slechts vier spelen nodig om de 14-0 te maken, waarbij Allen Diggs vond voor een rating van 26 yard boven de bovenhoek van Packers, Jaire Alexander, die Diggs had het over rotzooi tegen voor de wedstrijd.

De Packers volgden met hun eigen landing om er een wedstrijd van één rating van te maken, aangezien Rodgers rookie Romeo Doubs rechtsachter in de eindzone aantrof op een indrukwekkend probleem met een verdediger over hem heen gedrapeerd.

BILLS-FANS MAKEN SPECIALE AANKONDIGING IN HIGHMARK STADIUM: ‘SURPRISE MAM AND DAD’

Buffalo zou volgen met hun derde landing van de helft, omdat Isaiah McKenzie further geduldig was voordat hij zich een weg baande naar de eindzone. En ondanks dat er nog minder dan een minuut over was, vond Allen Diggs op een 53-yard staking die een velddoelpunt opzette om de helft af te sluiten met een 24-7 voorsprong.

Buffalo Bills quarterback Josh Allen (17) warmt zich op voor een NFL-voetbalwedstrijd tegen de Green Bay Packers op zondag 30 oktober 2022 in Orchard Park.

Buffalo Payments quarterback Josh Allen (17) warmt zich op voor een NFL-voetbalwedstrijd tegen de Inexperienced Bay Packers op zondag 30 oktober 2022 in Orchard Park.
(AP Foto/Jeffrey T. Barnes)

De tweede helft verliep aanvallend wat slordiger voor beide groups. Er was een stuk van drie onderscheppingen, twee door de Payments en één door de Packers, die uiteindelijk zou… leiden naar Rodgers Samori Toure vinden voor een 37-yard landing. Het was Toure’s tweede carrièrevangst en eerste carrière-touchdown.

De Packers zouden aan het einde van de wedstrijd nog een kans krijgen om het veld naar beneden te duwen, maar het was allemaal voor niets, need Mason Crosby miste een velddoelpunt van 55 meter om de Packers een kans te geven op een onside kick en wat magie in de late wedstrijd .

PACKERS’ QUAY WALKER UITGESLOTEN NA HET SCHEPEN VAN REKENINGEN COACH OP ZIJLIJN

Rodgers zou het spel eindigen met 203 yards, twee touchdowns en één onderschepping op 19-uit-30 door de lucht. Een lichtpuntje voor Inexperienced Bay was Aaron Jones, die zijn staart eraf rende, in totaal 143 meter op de grond bij 20 aanrakingen.

Buffalo zal volgende zondag op de weg het opnemen tegen een tegenstander van AFC East, de New York Jets.

30 okt 2022;  Orchard Park, New York, VS;  Buffalo Bills brede ontvanger Isaiah McKenzie (6) feliciteert Buffalo Bills brede ontvanger Stefon Diggs (14) voor het scoren van een touchdown tegen de Green Bay Packers tijdens de eerste helft in Highmark Stadium.

30 okt 2022; Orchard Park, New York, VS; Buffalo Payments brede ontvanger Isaiah McKenzie (6) feliciteert Buffalo Payments brede ontvanger Stefon Diggs (14) voor het scoren van een landing tegen de Inexperienced Bay Packers tijdens de eerste helft in Highmark Stadium.
(Gregory Fisher-VS TODAY Sports activities)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Rodgers en de Packers hopen dat ze uit hun huidige sleur kunnen komen tegen de Detroit Lions, die nu op 1-6 staan ​​in het seizoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.