Veelgeprezen muzikant en horrorfilmregisseur Rob Zombie geeft toe dat hij niets van het nieuwe heeft gezien Halloween movies en zegt dat hij “opgebrand” is door de franchise. Zombie deed dit terwijl hij gisteren (24 oktober) een snarky meme op Fb deelde die commentaar gaf op de tijd dat hij de Halloween movie franchise.

Zombie regisseerde de reboot van de legendarische reeks slasher-films in 2007 tot gemengde recensies. Zombie’s Halloween (2007) movie was een nieuwe voorstelling van John Carpenter’s visie, het creëren van een oorsprongsverhaal voor schurk Michael Myers en variaties op het plot. Hij verving met identify de rol van Laurie Strode van Jamie Lee Curtis door actrice Scout Taylor Compton, die je misschien kent als rocker. Lita Ford in de movie De weglopers. Ondanks een zo-zo kritische ontvangstmaakte de movie genoeg winst om een ​​vervolg te rechtvaardigen.

Zombie’s Halloween II, die twee jaar na de eerste uitkwam, was een field workplace en kritische flop. Zombie weigerde vervolgens het vervolg te filmen op Halloween II, Halloween 3D, en de franchise was slapend tot 2018. Toen kreeg regisseur David Gordon Inexperienced groen licht om te gaan maken Halloween movies weer. Inexperienced’s trilogie eindigde dit jaar met Halloween eindigtdie eerder in de maand uitkwam.

Gisteren deelde Zombie op zijn Fb-pagina dat followers hem met verschillende memes over de Halloween franchises, zeggende dat de memes “grappiger en grappiger” worden. Om dit te benadrukken, plaatste hij een meme met een stereotiepe horrornerd die op web een oordeel velt over movies uit de kelder van zijn moeder.

De nerd in de meme bekritiseert Zombie’s movies zowel in 2007 als nu. In 2007 zei de nerd: “Naar mijn deskundige mening heeft Rob Zombie de… Halloween franchisenemer.” In 2022 keert de nerd van koers en zegt, naar zijn deskundige mening, “… Zombie heeft de… Halloween franchisenemer.”

Zombie zelf reageert op de meme en plaatst: “Ik ben hiermee gebombardeerd en het wordt alleen maar grappiger en grappiger. Ter information – ik heb geen mening over de nieuwe movies. Ik heb ze nog niet gezien. Mijn ervaring met het maken van mijn movies was zo krankzinnig dat ik er echt kapot van was Halloween. Triest maar waar. Ik vind web gewoon hilarisch.”

Terwijl Zombie weigert schaduw te werpen op de franchise die hem met een bittere smaak in zijn mond achterliet, heeft hij zich ingezet voor de horrorfilmindustrie. Hij stond onlangs aan het roer van een film-reboot van beroemde Munsters franchise, De Munsters, nu uit op Netflix. En na een zomertour is hij klaar om te spelen Alice Cooper‘s jaarlijkse benefietconcert, Christmas Pudding, start december in Arizona. En nu, Loudwire-avonden presentator Toni Gonzales wil weten welk Rob Zombie-album je het beste vindt, voor de Loudwire Night time’s Album of the Week-poll (web op tijd voor Halloween.) Stem hier!

13 spookachtige maar niet enge Halloween-films

Deze movies zijn good voor mensen die van Halloween houden, maar niet doen hou van tremendous enge movies.


Leave a Reply

Your email address will not be published.