Adriana Chechik

Schermafbeelding: Zenuwtrekking

Adriana Chechik, wie? haalde eerder deze maand de krantenkoppen nadat ze haar rug op twee plaatsen had gebroken op TwitchConis teruggekeerd naar streaming met enkele updates – en een nauwkeurige blik – op hoe haar herstel is verlopen.

Als je het incident niet hebt gezien, brak Chechik haar terug op TwitchCon nadat ze in een schuimput was gesprongen, een schijnbaar onschuldige beweging die, dankzij de gerapporteerde ondiepheid van de put, ertoe leidde dat ze haar staartbeen zo onerous op de grond sloeg dat haar “beenderen volledig verpletterden”, meerdere wervels samensmolten en lijden aan “zenuwbeschadiging aan [her] blaas”.

Haar herstelproces is ruw. Dit schreef ze op 13 oktober na een sessie fysiotherapie:

Ik heb vandaag geprobeerd rechtop te zitten in PT, ik zou liever sterven dan dat nog een keer te doen. Ik haat dit, mijn hele lichaam haat het. Ik wil niet onerous zijn. Ik wil niet dapper zijn. Ik heb een uur gehuild en de pijn is zo immens door alle medicijnen die ik krijg. Idd of ik dit kan. Ik kan deze pijn niet verklaren.

Chechik, nu thuis na meerdere operaties – een die meer dan vijf uur duurde – keerde in het weekend terug naar Twitch om verdere updates te geven over de blessure, de gevolgen ervan en hoe het weken na het ongeluk met haar gaat.

In deze clip vermeldt Chechik hoe ze nog steeds buiten adem is bij zelfs de eenvoudigste dagelijkse taken, voordat ze pronkt met een enorm litteken dat midden op haar rug loopt:

Later while playing she says that tests conducted on her while in hospital revealed that she had been unknowingly pregnant at the time of the injury, but then lost the baby due to the surgery required on her spine:

In the wake of this and other injuries suffered at the event, neither Twitch (organisers of TwitchCon) or Kairos Media (the creative agency actually running the booth) have commented publicly.

Leave a Reply

Your email address will not be published.