De Ant-Man en de wesp: Quantumania trailer maakt heel duidelijk dat de movie zal neerkomen op een strijd tussen Ant-Man en zijn bondgenoten en Kang the Conqueror, de volgende grote schurk van de Marvel Cinematic Universe. Maar het einde van de trailer heeft Kango Ant-Man een soort deal aanbieden – als Ant-Man ermee instemt, zal Kang hem zogenaamd uit het Quantum Realm sturen en terug naar zijn huis op aarde.

Dus wat is Kangs deal? En nog belangrijker, wat is zijn grote kwaadaardige plan in deze movie? Dat is het onderwerp van onze nieuwste Surprise video, die kijkt naar de Quantumania trailer en onderzoekt alle aanwijzingen over wat Kang van plan is aan het start van fase vijf van de MCU. Zijn ultieme plan zou kunnen zijn om Pym Particles in handen te krijgen, de uitvinding waarmee Ant-Man en de Wasp kunnen krimpen, en die we hebben geleerd in Avengers: Eindspel zijn een essentieel onderdeel van alle tijdreizen. Zie meer in onze video hieronder:

Als je die video over het kwaadaardige plan van Kang leuk vond in Ant-Man en de wesp: Quantumaniabekijk hieronder meer van onze video’s, inclusief ons overzicht van de eerste Ant-Man en de wesp: Quantumania trailer, de verrassende connectie tussen Kang en She-Hulk‘s KEVIN, en alle paaseieren binnen She-Hulk: Advocaat Aflevering 9. Plus, er zijn nog veel meer video’s op ScreenCrush’s YouTube-kanaal. Zorg ervoor dat je je abonneert om al onze toekomstige afleveringen te zien. Het volledige seizoen van She-Hulk: Advocaat is nu beschikbaar op Disney+. Ant-Man en de wesp: Quantumania is gepland om te openen in theaters op 17 februari 2023.

Meld je aan voor Disney+ hier.

De beste Marvel-helden die zich nog niet bij de MCU hebben aangesloten

Deze geweldige Marvel-personages moeten de sprong naar het Marvel Cinematic Universe nog maken.


Leave a Reply

Your email address will not be published.