Yara Zaya is open geweest met haar plastische chirurgie op 90 Day Fiancé: Fortunately Ever After?, wat ertoe heeft geleid dat ze nieuwe moderisico’s op Instagram heeft genomen.


Yara Zaya onthulde haar plannen voor plastische chirurgie met 90 dagen verloofde franchise-fans aan 90 dagen verloofde: nog lang en gelukkig? seizoen 7, en de blonde schoonheid deelt nu de resultaten van haar process op sociale media in combinatie met haar kenmerkende stijl. Yara werd beroemd in de 90 dagen verloofde franchise vanwege haar huwelijk met Jovi Dufren, dat te zien was tijdens 90 dagen verloofde seizoen 8. Ze heeft echter ook veel aandacht gekregen voor haar mode, maar ook voor cosmetische en plastische chirurgie-evolutie. 90 dagen verloofde schoonheid Yara is open geweest over haar reis naar plastische chirurgie en pronkt met de resultaten in sociale media-inhoud.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Terwijl ze eerder had gesproken over een neuscorrectie nadat ze haar oorspronkelijke neus een ‘aardappel’ noemde, had Yara het erover dat ze meer plastische chirurgie wilde tijdens Lang en gelukkig. De moeder onthulde dat haar borsten na de geboorte van child Mylah en borstvoeding niet meer zo parmantig waren als vroeger. Haar man Jovi was helaas schokkend onbeleefd over de veranderingen in haar lichaam en beledigde Yara’s figuur. Dit leidde ertoe dat Yara plastische chirurgie wilde nastreven om haar pre-baby figuur terug te krijgen. Zoals blijkt uit Instagram koos Yara voor een borstvergroting. Ze besprak de process met haar volgers en liet haar followers weten dat ze dol is op de resultaten.

Verwant: 90 dagen verloofde: nog lang en gelukkig seizoen 7 koppels gerangschikt op chemie


Yara Zaya van 90 dagen verloofde pronkt met haar stijl

Yara ging in september naar Instagram om te pronken met een van haar zorgvuldig samengestelde outfits die ook onthulde de 90 dagen verloofde ster stijl. Yara combineerde een broek en een jas met een zwarte, leren corset prime en sneakers. Ze liet haar volgers weten dat ze de jas in haar on-line boetiek konden krijgen. De 90 dagen verloofde franchise-ster zag er prachtig uit en paste in het beeld dat haar in de straten van de stad zag poseren.

Yara Zaya toont been op de Inform-All

Yara onthulde zowel haar nieuwe borstvergroting als haar kenmerkende stijl tijdens de Inform-All-films voor Lang en gelukkig seizoen 7 in een serie foto’s die ze op 23 september deelde. Yara combineerde een prachtige groene jurk met zwarte laarzen, een zwarte hoed en een zwarte tas. Ze had further blonde hairextensions in haar haar die haar slanke blonde lokken langer maakten. De Oekraïense schoonheid kreeg een luid applaus voor haar modemoment waarbij ze zowel met haar stijl als met haar figuur pronkte.

90 dagen verloofde schoonheid Yara Zaya verbluft in het rood

Yara absoluut onder de indruk 90 dagen verloofde followers in een geheel rode outfit die afweek van haar meer kenmerkende natuurlijke kleurenpalet. Start oktober deelde de Oekraïense schoonheid de roodgloeiende look. Yara bond haar kenmerkende blonde haar op en droeg een rode minirok en een kleine rode crop prime die een vleugje van haar nieuwe borstvergroting liet zien. Yara zag er prachtig uit in de outfit, die ook haar ongelooflijk strakke figuur onthulde. De 90 dagen verloofde star is duidelijk een franchise schoonheid die oog heeft voor mode.

Volgende: 90 dagen verloofde alleenstaande vrouwen die nog steeds op zoek zijn naar liefde

Leave a Reply

Your email address will not be published.